Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu’na Üye Seçimi Yapıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu’na öğrenci topluluk başkanları arasından üye seçimi yapıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar’ın başkanlığında gizli oylamayla yapılan seçimin sonuçlarına göre komisyona, Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu (TÜHOM) Başkanı Yılmaz Kara, Yaratıcı Drama Topluluğu Başkanı Pınar Sancar ve Etik Değerler Topluluğu Başkanı İlyas Taşkıran seçildi.

AİBÜ’de faaliyet gösteren 99 öğrenci topluluğun başkanlarının en fazla 3 aday için oy kullanabildiği seçimde, Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, Akil Öğrenciler Topluluğu Başkanı Hüseyin Arslan, TÜHOM Başkanı Yılmaz Kara, Etik Değerler Topluluğu Başkanı İlyas Taşkıran, Ekolojik Yaşam Topluluğu Başkanı Abdülkadir Çankaya ile Yaratıcı Drama Topluluğu Başkanı Pınar Sancar aday oldular. Yapılan gizli oylama sonucunda, 38 oy alan Yılmaz Kara, 37 oy alan Pınar Sancar ile 27 oy alan İlyas Taşkıran Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu’na seçildiler.

Önceki İçerikÖğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuçları
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Uzaktan Eğitim…