Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali Bolu ev sahipliğinde tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 yılı Mesleki Yarışmalar çerçevesinde; Bolu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ”İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali” Bolu Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen program ile tamamlandı.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Genel Sekreteri İhsan Ağcan ile Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı katıldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali’nde; Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Çorum illerinden öğrenciler katılım sağladı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kkcy
    Önceki İçerikÜniversitemiz Spor ve Rekreasyon Topluluğundan 23 Nisan etkinliği
    Sonraki İçerikTeknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı