Sağlık Kültür Daire Başkanlığından öğrencilere yönelik turnuva

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencilere yönelik etkinliklerine yenilerini ekledi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencilere yönelik olarak düzenlediği voleybol ve futsal turnuvası 11 Aralık 2023 tarihinde başladı. Voleybol kadınlar kategorisinde 17 takım yer alırken, erkekler kategorisinde 14 takım mücadele ediyor. Futsalda ise 14 takım şampiyon olmak için yarışıyor.

Voleybol turnuvasında kadın ve erkek kategorilerinde Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu (B) müsabakalar için tahsis edilirken, müsabakalar 17:30 – 18:30 – 19:30 saatlerinde başlıyor.

Futsal turnuvasında ise Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu (C) müsabakalar için tahsis edilirken, müsabakalar 17:45 – 19:00 saatlerinde başlıyor.

Turnuvalarda grup aşamalarından sonra yarı final ve final maçları oynanacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/n36b
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Gülsün ŞENGÜL ÖZMEN ve Ayşe ŞENGÜL’ün Babalarının vefatı)
    Sonraki İçerikAnneler Üniversitede Okulu’nun 8’incisi düzenleniyor