Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Kalite Koordinatörlüğü ve Personel Daire Başkanlığının iş birliği ile düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi sona erdi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca, dekanlar ve daire başkanları ile akademik ve idari personel katılırken Erkut Deniz Eğitimci olarak katıldı.

Etkinlikte 5 gün boyunca ISO 9001:2015 Temel Eğitimi, ISO 9001:2015 Dokümantasyon Eğitimi, İç Tetkik Eğitimi, YÖKAK Süreçlerinde Değerlendirme ve Risk Tabanlı Proses Yönetimi konularında Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Konur, Eğitim ve Öğretim Kalite Alt Komisyonu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Meriç Tuncel ve Erkut Deniz tarafından teorik ve pratik eğitim verildi. Etkinlikte son gün Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Çakır tarafından YÖKAK ve Kalite süreçleri ile ilgili bilgiler verildi ve katılımcılara Koordinatörlük yazılım personeli Mehmet Fatih Kurnaz tarafından hazırlanan Kalite Yönetim Sistemi yazılımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitimin sonunda katılımcılar yazılı sınava tabi tutuldu. Sınavda başarılı olanlar sertifika alacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/nvil
    Önceki İçerikBasketbol takımlarımızdan sevindirici haber