8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

“Huzurlu bir toplumun temelini oluşturan kadınlarımız; fedakârlıkları, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesiller sayesinde aile ve toplumun merkezinde müstesna bir mevkidedir.

Türk toplumunun kültür ve geleneğinde kadın her zaman ön planda olmuştur. Bugün ise eğitimden bilime, sanattan ekonomi alanına, siyasetten kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde eden kadınlarımız, Güçlü Türkiye’nin inşasında artık daha çok söz sahibidirler.

Milletimizin yediden yetmişe erkek, kadın her ferdiyle; kadına yönelik şiddet vb. insan onurunu zedeleyen her türlü davranışı sevgi, merhamet ve adalet ilkeleri çerçevesinde izale ederek huzur ve güven ortamına sağladıkları destek, milletimizin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, karşılıksız sevgi ve şefkat sahibi annelerimiz başta olmak üzere, üniversitemizin kıymetli çalışanları ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI

Önceki İçerikÇeviri Topluluğu Öğrencilerinden İkinci El Eşya Kermesi…
    Sonraki İçerikE-Sertifika Programları Hk. Duyuru