Teknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı

Cumhurbaşkanlığı Bağımlıkla Mücadele Yüksek Kurulu tarafından başlatılan bağımlılıkla mücadele kapsamında Üniversitemizde görev yapmakta olan personele yönelik Başkanlığımız Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü ve Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile 29 Nisan 2024, Pazartesi günü 14.00’te Kongre Merkezi Yeşil Salonda “Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu Hizmet İçi Eğitim düzenlenecektir.

Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr Sebahat GÜCÜK Moderatör olarak ve Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yunus ALTUNDAĞ ise konuşmacı olarak eğitimde görev alacaktır.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4ycv
    Önceki İçerikGenç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali Bolu ev sahipliğinde tamamlandı
    Sonraki İçerikÜniversitemizin almaya hak kazandığı Kurumsal Akreditasyon belgesi