Sosyal Bilimler Festivalinde Sen de Yerini Al / Tanıtım toplantısı

“Karabük Üniversitesi SosyalFest Üniversite Kategorisi: Türkiye’nin İlk Ulusal ve Uluslararası Sosyal Bilimler Festivalinde Sen de Yerini Al”

Konuşmacı: Doç. Dr. Zeynep Özcan / SosyalFest Tanıtım Ekibi

• Tarih: 21 Aralık 2023, Saat: 14:00
    • Yer: Baibü Kongre Merkezi, Yeşil Salon

Detaylı bilgi ve başvurular için afişte yer alan QR kodunu tarayınız: sosyalfest.org

• Katılımınızı Bekliyoruz: SosyalFest 2023!

SosyalFest hakkında: Toplum, çeşitli dinamikler ve değerler üzerine inşa edilen bir yapıdır. Ancak, zaman zaman toplumsal yapıda ortaya çıkan sorunlar, yenilikçi yaklaşımlar ve çözüm odaklı modeller gerektirir. “SosyalFest” adıyla düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali, bu ihtiyaca cevap vermek üzere yola çıkıyor.

“SosyalFest”, toplumun her kesiminden paydaşları bir araya getirerek, sosyal bilimlerde yenilikçi ve sorun çözme odaklı yaklaşımları desteklemeyi amaçlamaktadır. Bu festival, Cumhuriyetimizin 100. yılına ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun olarak milli sosyal bilimler hamlesini başlatma amacını taşımaktadır.

Katılımınız, sosyal model tasarım yarışmaları, söyleşiler ve diğer etkinliklerle toplumsal sorunların çözümüne olan ilginin artmasına ve Türkiye’nin sosyal bilimlerdeki milli hamlesine katkı sağlamamıza yardımcı olacaktır. Detaylı bilgi ve başvuru için sosyalfest.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, sosyal değişim için bir aradayız! #SosyalFest2023

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/2qot