Üniversitemize Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

Üniversitemizin Avrupa’da tanınırlığının artması ve uluslararasılaşma stratejisi yönünde ilerlemesine katkı sağlayan Kurumsal Akreditasyon Belgesi Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’nda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya takdim ediidi.

Bu belge ile yükseköğretim sisteminin kalite güvencesine ilişkin önemli unsurlarından biri olan Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında sürdürdüğü çalışmalar neticesinde 2 yıl süre ile akreditasyon almaya hak kazanan Üniversitemiz, Avrupa Yükseköğretim Kalite Güvencesi Tescil Kuruluşu (EQAR) veri tabanına girdi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Çakır, Prof. Dr. Zeki Arsal, Prof. Dr. Yasemin Yıldırım Usta, Doç. Dr. Nezih Okur, Doç. Dr. Nuriye Özengin ve ayrıca Üniversitemizin kalite süreçlerine önemli katkıları bulunan bir önceki Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel de katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/hkvc
    Önceki İçerikArkadaşım Keman Projesi ve Hatay Kardeş Sesler Korosu Konseri
    Sonraki İçerikYabancı Diller Yüksekokulu’ndan Kariyer Etkinliği: “Spor Çevirmenliği ve Sporda Gönüllülük”