TEKNOFEST Girişim Programı 3. Dönem Başvuruları Başladı

Türkiye’nin, daha adil bir dünya adına savunduğu tezleri daha gür seslendirebilmek, ekonomisini güçlendirmek ve her alanda bağımsız olabilmek için Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanıyoruz.

T3 Girişim Merkezi olarak teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin, proje fikirlerini sürdürülebilir bir modelde ve ayrıca hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmelerini amaç edinmekteyiz.

T3 Girişim Merkezi yürütücülüğünde 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 yıllarında TEKNOFEST bünyesinde düzenlenen yarışmalara katılarak finale kalan üniversite ve üzeri seviyedeki takım veya takım üyelerine özel TEKNOFEST Girişim Programı düzenlenmektedir.

Bu kapsamda ilk defa 2022 yılında hayata geçirdiğimiz TEKNOFEST Girişim Programı 1. Döneminde  24 girişime toplamda 3 Milyon TL, 2. Döneminde 16 girişime 3.6 Milyon TL olmak üzere toplam 40 girişime 6.6 Milyon TL maddi destek sağlandı.

Programın 3. Döneminde süreci başarı ile takip eden ve tamamlayan ön kuluçka girişimlerine 250.000 TL, hızlandırma girişimlerine 500.000 TL’ye kadar maddi destek sağlanacaktır.

Seçilen ekiplere maddi destek yanı sıra girişimcilik eğitimlerinden alanında uzman ve yönetici mentor görüşmelerine, ofis ve patent desteğinden yatırımcı ve iş birliği görüşmelerine kadar 11 farklı imkân ve olanak sağlanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 27 Mart 2024

TEKNOFEST GİRİŞİM PROGRAMI 3. DÖNEMİNE BAŞVUR

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/xv8n
    Önceki İçerikTÜBİTAK BİDEB 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Üniversitemize Büyük Destek