Üniversitemizin almaya hak kazandığı Kurumsal Akreditasyon belgesi

Üniversitemizin almaya hak kazandığı Kurumsal Akreditasyon belgesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde düzenlenen 2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’nda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’ya takdim edildi.

Bu belge ile Üniversitemiz; Avrupa Yükseköğretim Kalite Güvencesi Tescil Kuruluşu (EQAR) veri tabanına girmiş olup, Üniversitemizin Avrupa’da da tanınırlığı sağlanmış ve uluslararasılaşma stratejisi yönünde önemli bir adım atılmıştır.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI ile birlikte Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR, Prof. Dr. Zeki ARSAL, Doç. Dr. Nezih OKUR, Doç. Dr. Nuriye ÖZENGİN ve Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA katılmıştır. Toplantıya ayrıca Üniversitemizin kalite süreçlerine önemli katkıları bulunan bir önceki Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil GÜREL de katılmıştır.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/au5d
    Önceki İçerikTeknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı
    Sonraki İçerikKınama Mesajı