Üniversitemiz ulaşım kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapıyor

Güz döneminde öğrencilerimize uyguladığımız anket sonuçlarına göre, öğrencilerin en çok şikâyet ettiği konuların başında gelen ulaşım sorunu ve şoför davranışları konusuna çözüm bulmak amacıyla Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü’nce çalışmalar yapılıyor.

Bu kapsamda ilk olarak, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜYAM) koordinasyonunda Karaköy Kooperatifi Özel Halk Otobüsü şoförlerine “Taşıma Sektöründe Etkili İletişim” eğitimi verildi.

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Altınöz tarafından verilen eğitim kapsamında; etkili iletişimin temel özellikleri, empatik dinlemek, yüz yüze ilişkiler, insan ilişkilerinin geliştirilmesi için özen gösterilecek hususlar, toplu taşıma hizmet sürecinde dikkat edilecek hususlar ve benzeri konularda şoförlere aydınlatıcı bilgiler sunuldu.

Eğitim programının sonunda Prof. Dr. Mehmet Altınöz’e, SÜYAM Müdürü Prof. Dr. Hanifi Üzüm tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4sh5
    Önceki İçerikÜniversitemizden bir sanayi iş birliği daha
    Sonraki İçerikDumansız hava sahası için uygulanacak tedbirler kararlaştırıldı