Arkadaşım Keman Projesi ve Hatay Kardeş Sesler Korosu Konseri

Bolu Valiliğinin himayesinde Bolu ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Arkadaşım Keman ve Hatay Kardeş Sesler” adlı konser programı Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bolu Valisi Erkan Kılıç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program sonunda etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere Bolu Valisi Erkan Kılıç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/gg3t
    Önceki İçerikOnlıne Eğitim Semineri: TÜBİTAK ULAKBİM + Wıley Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlatma : Yazar İş Akışları
    Sonraki İçerikÜniversitemize Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi