Rektör Alişarlı YKS’ye Girecek Gençlere Başarı Diledi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Rektör Alişarlı yayınladığı mesajında;

“Değerli gençlerimiz büyük emeklerle hazırlandığınız, gelecek yol haritanızda önemli dönüm noktalarından biri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda hepinize yürekten başarı diliyorum, dualarımız sizlerle.” ifadelerini kullandı.

Rektör Alişarlı, sınav merkezlerinde her türlü hazırlıkların yapıldığını, sınava girecek gençler ve sınav esnasında dışarıda bekleyecek ailelerin, artık herkes tarafından bilinen basit kurallara ve yönlendirmelere uymaları sayesinde gönül rahatlığı içinde sınav sürecinin tamamlanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Önceki İçerikSÜYAM 7-14 Yaş Arası Voleybol Kursu Açılıyor
    Sonraki İçerikBabalar Gününüz Kutlu Olsun