BAİBÜ ve Bolu Kurumlarının Deprem Bölgesine Personel Desteği Devam Ediyor

Bolu Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım seferberliği kapsamında, aralarında Üniversitemizin çalışanlarının da olduğu 144 gönüllü kamu personeli daha deprem bölgesindeki destek çalışmalarına katılıyor.

Bolu Valiliği koordinatörlüğündeki yardım faaliyetlerine; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden 16, İl Müftülüğü’nden 80, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 25, İl Özel İdaresi’nden 10, AFAD’dan 5, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden 5, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden 2 ve Ticaret İl Müdürlüğü’nden 1 gönüllü olmak üzere toplam 144 kamu personeli, 14 Şubat Salı akşamı 3 otobüs ve 2 araç ile AFAD Bolu İl Müdürlüğü önünden yola çıktı.

Gönüllü kamu personelini uğurlamak üzere ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde desteğini esirgemeyen tüm gönüllülere teşekkür ederek, deprem bölgesinde kolaylıklar diledi.

Deprem bölgesindeki çalışmalara Üniversitemizden Rektör Danışmanı Murat Tok, Doç. Dr. Yavuz Akçi, Öğr. Gör. Yusuf Aksoy, Öğr. Gör. Mehmet Ali Er, Öğr. Gör. Tacettin Tezcan, Bilgisayar İşletmeni Enes Kabul ve güvenlik görevlilerimiz Mustafa Gürpınar, Fatih Kavşur, Selim Esen, Murat Çobanoğlu, Sedat Bayraktar, Sefa Kurt, Ali Erdoğan, Ahmet Katmer, Eşref Ulutürk ve Mustafa Cihan Ermiş katılıyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/t1f2
Önceki İçerikRektörümüz Deprem Bölgesine Giderek İncelemelerde Bulundu
Sonraki İçerikBAİBÜ’lü Öğrencimizin Ekibi Enkaz Altından Vatandaşlarımızı Kurtarmaya Devam Ediyor