Duyuru, Genel

Akademik Personel İlanı – Düzeltme

03Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak kaydıyla, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca araştırma görevlisi alımına ilişkin ilan 28/12/2018 tarihli ve 30639 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Not: Hukuk Fakültesi Kadrolarına Başvuracak Adayların Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

– 28.12.2018 tarihli ve 30639 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı araştırma görevlisi ilanına ilişkin düzelteme ilanı

Düzeltilen Akademik Personel İlanı (PDF)

İlgili Genel İlana aşağıdan ulaşılabilmektedir.

Akademik Personel İlanı-düzeltme

Başvuru Formuna Linkten Ulaşabilirsiniz.

Başvuru_Formu

Personel Daire Başkanlığı