Öğretmenlere, Pozitif Psikoterapi Yaklaşımı ile İlgili Uygulamalar Anlatıldı

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Sarı´nın eğitimci olarak katıldığı “Psikolojik İlk Yardım Sürecinde Pozitif Psikoterapi Yaklaşımı ile İlgili Uygulamalar” konulu eğitim gerçekleştirildi.

İki bölüm olarak gerçekleşen eğitimde, okulda çalışan psikolojik danışmanların karşılaşabilecekleri travmatik durumlarda, verilmesi gereken psikolojik ilk yardım hizmeti üzerinde duruldu. Eğitimde katılımcılarla birlikte pratiğe yönelik egzersiz çalışmaları da gerçekleştirildi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi bünyesinde oluşturulan çalışma ekibi ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba Sarı´ya katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Önceki İçerik“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk Devlet Geleneğinin Tahkim Edilmiş Halidir.”
    Sonraki İçerikSeminer: Kromatografi Ayırma Yöntemleri ve HPLC’de Kolon Seçimi