Narven A.Ş.’den AİBÜ’de Kariyer Günü…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İşletme ve Maliye Toplulukları, Narven A.Ş.’nin üst düzey yetkilileri ile birlikte, üniversitemizde, Narven Kariyer Günü düzenledi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenlenen kariyer günü etkinliği, öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Etkinlikte, pek çok sektörde faaliyet gösteren ve aralarında şirketin ilk markalaşma projesi olan Narven Termal Kasaba’nın da olduğu Narven A.Ş.’nin üst düzey müdür ve yöneticilerinden oluşan ekip, öğrencilere, profesyonel iş hayatı ve doğru kariyer planlaması hakkında bilgi ve tecrübelerini anlattılar; öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi.

Önceki İçerikÖğretim Elemanı Alım İlanı
    Sonraki İçerikBAMER Konferansları: Türk Kültüründe Davul ve Avrupa Müziğine Etkisi