2016-2017 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAHAR DÖNEMİ SEÇİM KRİTERLERİ

• Yabancı dil baraj puanı İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri için 100 üzerinden 80, diğer bölümler için 60 olarak kabul edilmiştir.
    • Seçilen öğrenciler anlaşmalı olduğumuz okulların kontenjanları ve yabancı dil baraj puanları dikkate alınarak tercihlerine göre yerleştirilmişlerdir.
    • Sıralamada 3. Sınıf öğrencilerine öncelik verilmiş olup, 3-2-4 şeklinde öncelik sıralama belirlenmiştir.
    • Puan eşitliğinde yabancı dil puanı yüksek olan öğrencilere öncelik verilmiştir.
    • Asil seçilen öğrenciler en geç 14 Kasım 2016 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne şahsen başvurup, kesin kararlarını bildirmeleri gerekmektedir.
    • Alanları ile ilgili yeterli okul ve kontenjan bulunmadığı için Eğitim Fakültesi’nden yedek seçilen öğrenciler alan derslerinin dışında, eğitim bilimleri ortak derslerini almak istedikleri takdirde başka okullar için “Asil” öğrenci olabilirler. Anlaşmalı olduğumuz okul yetersizliğinden dolayı başarılı olup da yerleştirilemeyen öğrenciler süreç içerisinde kontenjan açıldığı takdirde değerlendirileceklerdir.
    • Asil seçilen öğrenciler daha sonra 17 Kasım 2016 tarihinde Erasmus Koordinatörlüğünün belirlediği yerde “oryantasyon” programına tabi tutulacaklardır.
    • İkili anlaşmalar listemize kısa zaman içinde yeni okullar eklendiği takdirde yedekteki öğrencilerimiz kayıtlar devam ettiği sürece bu okullara yerleştirilebilecek.

Not: Seçim sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerimizin bu ilanın internetten duyurulmasındansonra  (hafta sonları hariç) 1 haftalık süreleri vardır. İtirazların Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğüne dilekçeyle şahsen yapılması gerekmetedir.

Başvuru Sonuçlar

Önceki İçerik2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları