2015-2016 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları

2015-2016 Erasmus Programları Ders Verme Hareketliliği Programından yararlanmak isteyen öğretim elemanlarımız için başvurular 22 Haziran 2015 tarihinde başlayacaktır. 16 Temmuz 2015 tarihi mesai bitiminde son bulacak başvurular, ekteki form doldurularak Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğü ofisine şahsen teslim edilerek yapılacaktır.

http://erasmus.ibu.edu.tr/index.php/personel-hareketliligi/geneladresinden başvuru için aranan ölçütlere ulaşabilirsiniz. Avrupa Komisyonu’nun Erasmus+ Programı kapsamında getirmiş olduğu dil kriterinden dolayı, en az 65 dil puanı şartı (KPDS-ÜDS-YDS veya YÖK tarafından tanınan dengi) aranmaktadır. Anlaşmalı olduğumuz okulların listesini ve kontenjan sayılarını www.erasmus.ibu.edu.tr linkinden bulabilirsiniz. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacaktır. Seyahat giderlerine de ayrıca destek verilecektir.

İsteyen öğretim elemanı bu programdan hibesiz olarak da faydalanabilir.

Başvuru Formu

Önceki İçerikKısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma İlanı-12.06.2015