Rektör Alişarlı, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, ev sahipliğini Karabük Üniversitesi’nin (KBÜ) yaptığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü başkanlığında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İzzet Açar ve Prof. Dr. Mücahit Coşkun ile Genel Sekreter Lütfü Kom katıldı.

Toplantıda, üniversiteler arasındaki akademik iş birlikleri, iş birliği fırsatlarının tespiti ve değerlendirilmesi için alt kurul oluşturulması, ortak lisansüstü eğitim programlarının açılması, ortak projeler planlanması ve özellikle laboratuvar alanlarının ortak kullanılması konuları ile stratejik plan üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası konuk rektörler, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü, Kamil Güleç Kütüphanesi, Nostaljik Araç Müzesi ve kampüs alanını ziyaret ettiler. Safranbolu başta olmak üzere Karabük’ün doğal ve kültürel alanlarını gezdiler.

Önceki İçerikÜniversitemiz Spor ve Rekreasyon Topluluğu’ndan Çocuk Şenliği
    Sonraki İçerikÖğrencilerimizin İhtiyaçlarına Tek Uygulamayla Çözüm