1.Uluslararası İletişim Günleri / Dijital Dönüşüm Ve Yeni Medya Sempozyumu İçin Geri Sayım Başladı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak organize edilen Uluslararası İletişim Günlerinin ana teması Dijital Dönüşüm ve Yeni Medya. Ulusal ve Uluslararası düzeyde uzman davetli konuşmacıların da yer alacağı sempozyum, 13-14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde yüz yüze ve de çevirim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Küresel ölçekte bakıldığında yeni medya mecralarında ortaya çıkan neredeyse sonsuz içerik aleminde muhakkak insanlığa büyük faydalar sağlayacak yine sonsuz veriye erişim mümkün hale geldi. Ancak alabildiğine özgür olan bu sanal alemde, bazı şer odaklarınca yine bu salih niyetlere karşı art niyetler taşıyan dezenfomasyona, yani yalana iftiraya dayalı bir takım etik dışı eylem niteliğinde paylaşımlara da rastlamak maalesef mümkün hale geldi.

Dijital iletişim mecraları insanlığımızı her zaman daha aydınlık, daha müreffeh, daha ileri noktalara götürecek bir araç olarak kullanmak, bu sürekli kendi kendini geliştiren teknolojileri kardeşçe, birlik ve beraberlikleri güçlendirecek şekilde kullanmak, huzur dolu aydınlık geleceklere ulaşmak için büyük önem taşımaktadır.

Nitekim adil, demokratik, kucaklayıcı, her alanda kültürel ve sosyal etkileşime önem veren uygarlıklar dün olduğu gibi bugün de kadim varlıklarını güçlenerek sürdürmüşler ve sürdüreceklerdir.

Üç gün sürecek olan 1. Uluslararası Dijital Dönüşüm ve Yeni Medya Sempozyumu’na iletişim bilimleri, yeni medya, dijitalleşme ve tasarım konularında uzman, Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanınmış önemli bilim insanları davetli konuşmacı yer alacaklar. Ayrıca üç gün sürecek Sempozyum boyunca farklı temalar çerçevesinde 15 Oturum kapsamında Ülkemizden ve Yavru Vatandan çok sayıda Üniversite’den katılımcıların yanı sıra, Malezya’dan, Yunanistan İonnia Üniversitesi İletişim Fakültesinden ve İran’dan İslam Shahid Beheshti Üniversitesi’nden de bir birinden önemli çalışmaları bulunan katılımcılar sunumlarını gerçekleştireceklerdir.

Sempozyum sonrasında, sempozyumda gerçekleştirilmiş olan sunumlara ait özet kitapçığı ve de tam metin bildiri kitabu için süreç başlatılmış olacak, bu her iki yayın için ISBN numaraları alınmış durumdadır.

Sizleri 13 Mayıs 2024 tarihinde açılışı ve ilki gerçekleştirilecek olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Günleri 1. Uluslararası Dijital Dönüşüm ve Yeni Medya Sempozyumuna bekliyoruz.

Program Kitapçığı için TIKLAYINIZ

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/rfbi
    Önceki İçerikTübitak Ulakbim- springer nature ücretsiz açık erişim makale yayınlama anlaşması nisan ayı eğitimi
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Personel Daire Başkanlığından hizmet içi eğitim