Resim Bölümü Etkinlikleri / Atölye 108 Resim Sergisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Etkinlikleri kapsamında Atölye 108 tarafından düzenlenen sergi 29.04.2024 saat 16.00’dan itibaren GSF 2. Kat Resim Bölümü katında izlenebilecektir.

Dr. Ögr. Üyesi. Melek ŞAHİNDOKUYUCU Atölyesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Melek Şahindokuyucu Atölyesi öğrencilerinin Resim Sergisi açılışını onurlandırmanızı dileriz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/60yr
    Önceki İçerik108. Yıl Dönümü KUT’ÜL Amare Zaferi Kutlu Olsun