BAİBÜ Ailesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Nöbetinde Bir Araya Geldi

Üniversitemizin düzenlediği 15 Temmuz Milli Birlik Günü anma programları kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Nöbeti, 15 Temmuz gecesinin direniş ruhunu yaşamak ve yaşatmak maksadıyla BAİBÜ Ailesinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Gölköy Kampüsünde Anıt Logo alanında düzenlenen nöbete: Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, rektör yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Kamil Gürel, Genel Sekreter İhsan Ağcan, dekanlar, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, idari ve akademik personel ve aileleri katıldı. 18 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00’de başlayan ve Salı günü 01:00’a kadar süren nöbete katılanlara sıcak çorba, çay ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Programda; Kuranı Kerim tilavetleri Canip Baysal Camii İmam Hatibi İsmail Çeliksu ve Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekteri Bilal Canan tarafından okundu. Fatih Akçelik ve Mustafa Bayer ilahi, ezgi ve 15 Temmuz marşları ile programa katkı sundu. İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şaban Karasakal’da günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Konuşmalarının ardından şehitlerimize, gazilerimize ve ülkemizin selameti için dua edildikten sonra nöbet saat 01:00’de sona erdi.

Önceki İçerik“15 Temmuz Bağlamında Toplum Bütünlüğü Açısından Dini ve Milli Duyguların Önemi” Konferansı Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikStudy in Türkiye YÖK Virtual Fair 2022