BAİBÜ 15 Temmuz Gölköy Koşusu

Üniversitemiz İzzet Baysal Gölköy Kampüsünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 11.00’de “15 Temmuz Gölköy Koşusu” düzenlenecektir. Yarışma, üniversite öğrencilerimiz/profesyonel koşucular ve halk katılımı olmak üzere iki kategoride düzenlenmektedir.

Müracaatlar 17.40 itibariyle sona ermiştir.

Organizasyonla İlgili Bilgiler;

Yer: Organizasyon sahası BAİBÜ (Yeni) Rektörlük Binası Önü Gölköy Kampüsü
    Harita konumu: https://goo.gl/maps/C3QDLqiUjCEUUbAc7

Yarış Günü Programı:

Saat 09.45-10.00: Katılımcıların BAİBÜ Rektörlük Binası otoparkında hazır bulunmaları.
    Saat 10.00-10.40: Katılıcıların kimlik belgeleri ile kontrollerinin sağlanması ve göğüs numaralarının verilmesi.
    Saat 11.00: İlk kategori koşucular için yarışma başlangıcı.
    Saat 11.30: İkinci kategori koşucular için yarışma başlangıcı.
    Saat 12.30: Madalya Törenleri
    Saat 12.45-13.30: Yemek ve çay ikramı

Yaş sınırlaması: Halk kategorisinde katılacakların 16 Yaşından gün almış olması gerekmektedir.

Madalyalar:
    Üniversite Öğrencilerimiz/profesyonel Kategori: Kadın 1’inci, 2’nci, 3’üncü
    Üniversite Öğrencilerimiz/profesyonel Kategori: Erkek 1’inci, 2’nci, 3’üncü

Halk Kategorisi: Kadın 1’inci, 2’nci, 3’üncü
    Halk Kategorisi: Erkek 1’inci, 2’nci, 3’üncü

İlkyardım:
    Tam donanımlı ambulans görev yapacak, parkurlarda gerekli sağlık önlemleri alınacaktır.

Tahmini Hava Durumu:
    06 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 11.00’de;
    Hava açık ve güneşli, hava sıcaklığı 20-22 derece, nem %51-53 civarında olacaktır.

Sağlıkla İlgili Öneriler:

Solunum yolları ve kalp hastalıkları olanlar yarışa katılmamalıdırlar. Yarışa uykunuzu almış olarak ve dinlenmiş bir şekilde katılmalısınız. Yarış sabahı kahvaltınızı erken yapınız, asitli içeceklerden kaçınınız.

Spor ayakkabınızı mutlaka çorapla giyiniz. Ayak parmaklarınıza süreceğiniz krem, yarış sonrasında oluşabilecek yaraları önleyecektir. Yarış esnasında oluşan bir sağlık problemi için yarışı terk ederek, parkur görevlilerinden yardım isteyiniz.

Organizasyon ile İlgili Sınırlamalar
    BAİBÜ 15 Temmuz Gölköy Koşusu bir rekreasyon organizasyonudur. Koşuda herhangi bir araçla ve her türlü hayvan ile yarışa katılıma izin verilmez. Katılımcıların, organizasyona uygun spor kıyafetleri ile gelmeleri gerekmektedir.

Katılımcıların herhangi bir derneği, örgütü, oluşumu temsil edecek tarzda görselleri, koşu alanına sokması, teşhir etmesi kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışlarda olanlar yarışmaya katılamazlar tespiti halinde elenirler.

Uyarılar:
    * Kayıt işlemini tamamlayan katılımcılar tüm kurallarını okumuş ve onaylamış kabul edilir.
    * Organizasyona dair belirtilen tüm bilgilerde değişiklik yapılabilir (ör: güzergah, tarih, saat vb.). Değişikliklerle ilgili bilgiler, internet sitemizde ve kayıt için kullandığınız eposta ile bildirilir.
    * Yarış alanına sadece göğüs numarası olanlar alınacaktır. Ailece iştirak edecek katılımcıların her bir aile üyesinin ayrı ayrı kayıt olması gerekmektedir.

Yarışma Parkurları:
    Parkurlar trafiğe kısmen kapatılmış, asfalt yollardan oluşmaktadır.
    Parkur başlangıçları (start) Rektörlük binası önünden olacaktır.
    Parkur bitişleri (finish) Rektörlük otoparkı olacaktır.

Güzergah 1:
    Öğrenci/Profesyonel Kategorisi Parkuru: 3800 Metre

Güzergah 2:
    Halk Kategorisi Parkuru: 2250 Metre

Sıkça Sorulan Sorular:

Kayıtlar nereden yapılıyor:
    Kayıtlar bu sayfa başındaki formdan yapılıyor.

Katılım ücretli mi?
    Katılımlar ücretsizdir.

Birden fazla kişi için kayıt yapabilir miyim.
    Evet, Aileniz için farklı kimlik numara ve isimlerini bildirerek, kayıt yapılabilir. Sağlık beyanı katılımcı tarafından kabul edilmiş sayılır.

Koşu Alanına Otobüsle Ulaşım
    15 ve 7 numaralı belediye otobüslerinden Gölköy kampüse ulaşım sağlanmaktadır. Eski Rektörlük durağında inilmesi gerekmektedir.

Bebek Arabası İle Koşuya Katılabilir miyim?
    Yol güvenliği bağlamında sorun olabileceğinden, bu şekilde katılım kabul edilmemektedir.

Göğüs Numarasız katılabilir miyim?
    Göğüs numarası bulunmayan katılımcıların koşmalarına müsaade edilmeyecektir.

Kayıt işlemi yapamadım koşuya katılabilir miyim?
    Kayıt işlemlerini yaptırmayan katılımcıların koşmalarına müsaade edilmeyecektir.

Göğüs numaramı başkasına verebilir miyim?
    Adınıza kayıtlı göğüs numarasını başka bir katılımcıya veremezsiniz.

Önceki İçerikDiş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Kütüphanesi Kurban Bayramı Tatil Duyurusu