2022-2023 Dikey Geçiş Sınavıyla Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıt İşlemleri Hk. Duyuru

https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 08 – 12 Eylül 2022 saat 23:59’a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecektir. E-Kayıt yapan öğrenciler Muafiyet, intibak işlemleri için transkript ve ders içerikleri ( Onaylı yada karekodlu) ni ilgili fakülteye kayıttan sonra teslim etmekle yükümlüdür.

E-kayıt sistemi üzerinden kayıt yaptıramayan adaylar 09-14 EYLÜL 2022 tarihleri arasında yerleştirildiği Fakülteye başvurarak şahsen kayıt yaptırabilirler.

Şahsen Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Önlisans diploması (E devlet kare kodlu çıktısı) veya yeni tarihli (En fazla 6 ay süreli) geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı örneği ve fotokopisi.(Aslı görülüp öğrenciye geri verilecek sadece fotokopisi alınacaktır.)
    2. T.C. kimlik kartı – Nüfus cüzdanı
    3. Muafiyet,intibak işlemleri için transkript ve ders içerikleri ( Onaylı yada karekodlu)

Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama ,bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, DGS’de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabileceklerdir.

YABANCI DİL HAZIRLIK

06 – 16 Eylül 2022 Akademik yıl başlangıcı yabancı dil hazırlık sınıfı İngilizce ve Arapça yeterlilik ve/veya seviye tespit sınav başvuruları.

26 – 28 Eylül 2022 zorunlu yabancı dil dersleri I-II muafiyet sınavına giriş için başvurular.

20 Eylül 2022 Akademik yıl başlangıcı yabancı dil hazırlık sınıfı İngilizce yeterlilik ve/veya seviye tespit sınavı.

21 Eylül 2022 Akademik yıl başlangıcı yabancı dil hazırlık sınıfı Arapça yeterlilik ve/veya seviye tespit sınavı.

30 Eylül 2022 zorunlu yabancı dil dersleri I-II muafiyet Sınavı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/atua
    Önceki İçerikAkademik Koordinasyon Topluluğu Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’nın “8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü” Tebrik Mesajı