2019 Kamu Personel Seçme Sınavı (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) Görevli İşlemleri

14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019 Kamu Personel Seçme Sınavı (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), adayların sınav bina ve salonlarına atanma işlemleri ile görevli atamalarının elektronik ortamda toplanmasına ilişkin çalışmalara başlanmıştır.

Bu kapsamda, atanması tarafınızca gerçekleştirilecek olan görevlendirmeler için; Görevlendirmelere İlişkin Genel Bilgilere ve görevli atamalarına esas uygulamalar için; İşlem Sürelerine İlişkin Genel Bilgilere aşağıda yer verilmiştir.

Çalışmalarınızı yürütürken, bu hususları göz önünde bulundurarak, verilen süreler içerisinde işlemlerinizi sonlandırmanız gerekmektedir.

ÖSYM Bolu İl Koordinatörlüğü

Önceki İçerikÜniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Projelerini Vali Ümit’e Tanıttılar
    Sonraki İçerikTÜBİTAK, ARDEB Programları ve Yenilikler Hakkında Akademisyenleri Bilgilendirdi