Akademik Başarılar, Genel

AİBÜ Akademisyenine ‘Doç. Dr. Mitat Enç Araştırma Ödülü’

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Sazak Pınar, ‘Kısa Süreli Hizmet İçi Eğitim Sonrasında Kaynaştırma Sınıfı Öğretmenleri Tarafından Yürütülen Sosyal Beceri Öğretiminin Etkililiği’ ile ‘Orta Düzeyde Zihinsel Yetersizliği Olan Öğrencilere Acil Telefon Numaralarının Öğretiminde Uyaran Uyarlamaları Yönteminin Etkililiği’ konulu sözlü bildirileri ile bu yıl Trakya Üniversitesi’nde düzenlenen 24’üncü Ulusal Özel Eğitim Kongresi’nde ‘Doç. Dr. Mitat Enç Araştırma Ödülü’ almaya hak kazandı.

137 sözlü bildiri ile çok sayıda poster bildirinin sunulduğu kongrede Danışma Kurulu tarafından üç sözlü bildiriye verilen ödül, bu yıl dört sözlü bildiriye verildi. Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Sazak Pınar da iki sözlü bildirisiyle ‘Doç. Dr. Mitat Enç Araştırma Ödülü’ne layık görüldü. Kongre, ödül alanlara teşekkür plaketlerinin takdim edilmesiyle sona erdi.