Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri Sergisi, Üniversitemizde Açıldı

Öğretmenlik eğitimlerinde kullanılan “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri”, Türkiye’deki Eğitim Fakülteleri içinde ilk kez bir sergiye konu oldu.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri Sergisi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) açıldı. Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ceren Mutluer, yaz okulunda eğitim gören öğrencilerle birlikte Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri sergisi hazırladı.

8 Ağustos 2019 Perşembe günü, fakültenin Koridor Sanat Galerisi’nde akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımıyla açılan sergi, eğitimde ölçme ve değerlendirme tekniklerini içeren ilk sergi olma özelliğini taşıyor.

Sergi, 16 Ağustos 2019 Cuma gününe kadar açık kalacak.

Önceki İçerikKurban Bayramı Tebrik Mesajı
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Nurşen Ceylan’ın ağabeyinin vefatı)