Rektör Alişarlı, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliğine katıldı

Rektörümüz  Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla kent merkezinde bulunan Anıt Parkta düzenlenen etkinliğe katıldı; İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarına, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik personeline ve Karayolları Genel Müdürlüğü personeline başarı belgesi takdim etti.

Etkinliğe; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Avcı, protokol üyeleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet, Jandarma, Karayolları, İtfaiye, AFAD ve sağlık ekiplerinin kurduğu stantlar ilgi gördü. Ekiplerin kullandıkları araç ve gereçleri tanıttıkları etkinlikte öğrenciler de Trafik Haftası ile ilgili gösteriler yaptı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/50ct
    Önceki İçerikBolu Teknokentte Firma Buluşmaları Toplantısı
    Sonraki İçerikOnlıne Eğitim Semineri: Communıcatıon Source Veri Tabanı – İletişim Ve Medya Alanlarında Birincil Kaynak