Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüze 5 yıllık akreditasyon

Türkiye’de sağlık bilimleri alanındaki eğitim faaliyetlerinin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’nce (SABAK), Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne 5 yıl süreli akreditasyon verildi.

SABAK’ın ulusal akreditasyon değerlendirme sürecinin sonunda, YÖKAK tarafından belirlenen ölçütleri karşılayan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz 20.03.2024-30.09.2029 tarihleri arasında 5 yıl süreli akredite edildi.

Akreditasyon belgesi, 3 Mayıs Cuma günü The Ankara Hotel’de düzenlenen törende, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne takdim edildi. Törene; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem Tütün Yümin, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ömer Osman Pala ve Dr. Öğr. Üyesi Sezen Tezcan ile öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Fatih Uysal katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/au85
    Önceki İçerikÜniversitemizde “Gazze Üzerine Düşünceler ve Gençlik” programı icra edildi.
    Sonraki İçerikYahudilik, Hristiyanlık ve İslam’da Peygamberler ve Peygamberlik / Konferans