Erasmus+ Dusk Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları I.Çağrı (2019-2020)

2019-2020 akademik yılı Erasmus+ DUSK Konsorsiyumu Staj Hareketliliği kapsamında AB ülkelerinde “Staj Yapmak” isteyen öğrencilerimiz için başvuru süreci başlamıştır.

Konsorsiyum kapsamında, sadece mühendislik-teknik alanlarda ve fen bilimlerinde (fizik, kimya, biyoloji) eğitim gören öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Mühendislik, Mimarlık, Fen Edebiyat Fakültesi ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Yüksekokulların ve Meslek Yüksekokullarının teknik alanlarında eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilir. Staj hareketliliği için seçilen öğrencilerin faaliyeti en geç Mayıs 2021 tarihine kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından kararlaştırılan başvuru süreci ve detaylı bilgilere ulaşmak için: TIKLAYINIZ

Önceki İçerikBAİBÜ, KÜSİ Projesiyle Akademik Birikimini Bolu Sanayisinin Hizmetine Sunuyor
    Sonraki İçerikSevgi Evlerinde Kalan Çocuklarımızdan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret