Şampiyon Hentbol Takımımızdan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Üniversiteler arası ÜniLig Hentbol Bölgesel Lig Müsabakalarında namağlup şampiyon olarak kupa ile dönen BAİBÜ Hentbol Takımımız, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarete; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Antrenör Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut ve Kafile Başkanı Arş. Gör. Koray Gökmen ile erkek Hentbol Takımımızın oyuncuları katıldı.

BAİBÜ Erkek Hentbol takımımız, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen ÜniLig Hentbol Bölgesel Lig Müsabakaları namağlup olarak Üniversitemize şampiyonluk kupası kazandırmıştı. Şampiyon takımı, gösterdikleri sportmence mücadele ve performanstan dolayı tebrik eden Rektör Alişarlı, bahar döneminde düzenlenecek ÜniLig Hentbol Süper Lig Yükselme Maçlarında ve spor hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Alişarlı, Dr. Öğr. Üyesi Bulut ve Arş. Gör. Gökmen ile takım oyuncularına hediye takdiminde bulundu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mta8
    Önceki İçerikPersonelimize Dönük Sağlık Etkinliklerine Davet: “Sigara Bırakma Polikliniği” ile “Boy-Kilo Ölçümü”
    Sonraki İçerikBAİBÜ Desteği ve Ev Sahipliğinde Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Başladı