Üniversitemizde “Gazze Üzerine Düşünceler ve Gençlik” programı icra edildi.

Bolu İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve BAİBÜ Geçerken Öğrenci Topluluğunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu Gazze Üzerine Düşünceler ve Gençlik Programı üniversitemiz Kültür Merkezi Bordo Salonda gerçekleşti. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş açılış konuşması yaptı. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, STK temsilcileri, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Açılış konuşmasının ardından misafir konuşmacının Prof. Dr. Yasin Pişgin’in sohbeti ile devam etti.

Pişgin, Gazze ve gençlerin Gazze’de olup bitenlere bakış açısını değerlendirdi.Geleceğimizin teminatı olan gençlerin yükünün ağırlığından söz eden Pişgin, konuşmasına Gazze hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin duyarlılığından övgüyle söz etti. Programın sonunda Pişkin’e hediye takdim edildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/bi2w
    Önceki İçerikOnline Eğitim Semineri: IEEE Yazarlık Ve Açık Erişim Sempozyumu