41 yıllık memuriyet hayatının ardından emekli olan personelimize Rektör Alişarlı’dan teşekkür

41 yıllık memuriyet hayatının ardından emekli olan kıymetli personelimiz Ayten Özcan için, en son Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü’nde veda töreni düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, gönderdiği tebrik mesajında, uzun yılları kapsayan memuriyet hizmetinden dolayı kendisine teşekkür etti ve bundan sonraki yaşantısında ailece sağlık, esenlik ve mutluluk diledi.

16 Ekim 2024 Çarşamba günü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında yapılan veda töreninde Ayten Özcan’a, Rektör Alişarlı imzalı teşekkür belgesi, teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Törende Özcan’ı, Hastane Müdürü Murat Fırat Baydar, mesai arkadaşları ile akademik ve idari personel yalnız bırakmadı.

11 Mayıs 1983 tarihinde başladığı 41 yıllık memuriyet hayatının son 18 yılını Üniversitemizde geçiren Ayten Özcan, Döner Sermaye İşletme Müdürü, Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Yüksekokul Sekreteri ve Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/a241
    Önceki İçerikGençlik ve Medeniyet Topluluğu’ndan Rektör Alişarlı’ya ziyaret
    Sonraki İçerikUluslararası kongreye iki önemli bildiriyle katıldık