Öğrenciler için Office365 hesapları açılmıştır

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak, tüm kayıtlı öğrencilerimiz için Office365 hesapları açılmıştır. Bu hesaplar, öğrenci e-posta hesaplarıyla aynı kullanıcı adına sahiptir.

Hesaplara ilk girişte, Tüm öğrencilerimizin ön tanımlı şifreleri Bo[TC kimlik numaralarının ilk 8 hanesi] olarak belirlenmiş olup, öğrenciler, ilk girişlerinde bu şifreyi kullanacak ve daha sonra değiştireceklerdir.

Office 365 hesabınıza erişmek için office.com adresine gidip oturum açmanız gerekmektedir. Kullanıcı adı alanına “ÖĞRENCİNUMARASI@ogrenci.ibu.edu.tr” şeklindeki öğrenci numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Şifre alanına ise sadece ilk girişte geçerli olan şifreyi girmeniz gerekmektedir. Bu şifre, “Bo” kelimesiyle başlayıp TC kimlik numarasınızın ilk 8 rakamını içermektedir. Örneğin, 12345678901 T.C. kimlik numaralı Ülkü Çelik isimli öğrenci için tanımlanan şifre “Bo12345678” şeklindedir.

Eğer herhangi bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı‘na başvurabilirsiniz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ir7j
    Önceki İçerikMevlid Kandili Tebrik Mesajı
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Dr. Öğr. Üyesi İbrahim And UYANIK’ın babasının vefatı)