Üniversitemize bağlı Teknokent’te Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle toplantı yapıldı

Teknokent bünyesinde yer alan firmalar, Üniversitemizde sağlık üzerine çalışan akademisyenler ve Bolu’da sağlık üzerine faaliyet gösteren firmaların sağlıkla ilgili projelerini sunmak ve destek taleplerini iletmek amacıyla Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle Teknokent’te toplantı yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Yatırım Modelleri Daire Başkanı Züfer Arslan, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Yatırım Modelleri Daire Başkanlığı personeli Mehmet Akalın, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt, Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Ali Keleş, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren, Üniversitemiz Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Ayaz, Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, KOSGEB Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta, Sanayi Teknoloji Bakanlığı Bolu İl Müdürü Ali Gülen ve MARKA Bolu İl Koordinatörü Mesut Çınar katıldı.

Toplantıda Prof. Dr. Serkan Polat Umge Diş Malzemeleri ve Ekipmanları Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti. adına sunum yaparken, Ayhan Akgün -İDEA Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti. adına, Davut Demirel Usx-Ray Röntgen A.Ş. adına ve Uğur Şen Gelişim Çevre Teknolojileri ve Mak. San. Tic. Ltd. adına sunum yaptı.

Üniversitemizden ise Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Akif Hakan Kurt, Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Güven Akçay, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şebnem Avcı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alp Özel ve Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kalkan sunum yaptı.

Sunumların ardından katılımcılara yemek ikram edildi. Yemeğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz de katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/0tmx
    Önceki İçerikSağlık Bilimleri Alanında Lisansüstü ve Araştırmacılara Yönelik Akademik Becerilere Giriş ve TUBİTAK Proje Yazma Eğitimi
    Sonraki İçerikScite.Ai Akıllı Alıntılar Veri Tabanı Deneme Erişimi