İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

ÖSYM Bolu İl Koordinasyon Kurulu üyeleri 14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili alınacak önlemleri görüşmek üzere Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın başkanlık ettiği toplantıya Bolu ÖSYM İl Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda 14 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan KPSS için alınacak tedbirler karara bağlandı.

Sınava girecek adayların dikkatine:

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/f0lj
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Mehmet KAYHAN’ın babasının vefatı)
    Sonraki İçerikBoşnak milletinin en derin yarası: Srebrenitsa soykırımı