7. Ulusal Gençlik Farkında Proje yarışmasında öğrencimiz Büşra Turgay birinci oldu

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Hak-iş Konfederasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen 7. Ulusal Gençlik Farkında Proje Yarışmasına katılan Büşra Turgay “21. Yüzyılda Mavi Yakalı Kadınlar İçin Dijital Vatandaşlık Bilincinin ve Dijital Okuryazarlığın Yaygınlaştırılması” başlıklı projesiyle Türkiye Birincisi oldu.

Türkiye çapında düzenlenen ve birçok projenin katıldığı yarışmada, danışmanlığını Üniversitemiz Kariyer Merkezi Öğretim Görevlisi Murat Er’in üstlendiği ve öğrencimiz Büşra Turgay tarafından kaleme alınan, Hukuk Fakültesi öğrencimiz Figen Durak’ın da destek verdiği projenin birinciliği sonrasında öğrencimize 25.000 TL ödül ve Hak-İş Konfederasyonunda staj yapma imkânı verilirken, dereceye giren diğer projelere de çeşitli ödüller verildi.

Yarışmanın ödül töreninde bir konuşma yapan öğrencimiz Büşra Turgay, proje aşamasında desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya, proje danışmanı Öğr. Gör. Murat Er ve Figen Durak ile üniversitemizde destek veren tüm idari ve akademik personeline teşekkürlerini iletti.

Rektör Alişarlı tebrik etti

Büşra Turgay, Öğr. Gör. Murat Er ve Figen Durak, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti. Proje hakkında bilgi verilmesi ardından Rektör Alişarlı başta birinci öğrencimiz olmak üzere proje ekibine teşekkür etti. Rektör Alişarlı projenin toplumumuzun içinde bulunduğu koşullarda ihtiyacı olan bir alana hitap ettiğini belirterek projenin hayata geçirilmesinde üniversite olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/hf3w
    Önceki İçerikBAİBÜ Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu Web Sayfası Açıldı
    Sonraki İçerikTürk sinemasının köşe taşlarından Kâbe Yollarında belgeseli gösterildi