Personel Daire Başkanlığı’ndan eğitim atağı

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı, düzenlediği hizmet içi eğitimler ile personelin kişisel gelişim ve kariyerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Üniversitemizde görev yapan personelimize, afet ve koruyucu-önleyici sağlık hizmetleri konularında hizmet içi eğitimler verilmeye devam ediyor. Bağımlılıkla mücadele konusunda eğitim serisi ve sivil savunma ve afet-acil durumlar konularında iki haftalık eğitim programları planlanıyor. Paydaş kurumların katkısıyla Sivil Savunma Birimimizce gerçekleştirilecek eğitim çalışması, önümüzdeki hafta başlıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla, gönüllü idari personelimize temel sağlık ve ilk yardım eğitimi veriliyor. İki haftadır Pazartesi ve Salı günleri verilen eğitimin sonunda ilk yardım sertifikası almaya hak kazanan personele sertifikaları, eğitim programının sonunda düzenlenen törenle takdim ediliyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/71qb
    Önceki İçerikBAİBÜ Yeniçağa Yaşar Çelik MYO 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni / Davetiye
    Sonraki İçerikMimarlık Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni / Davetiye