Müzik Bölümü öğrencilerimizden piyano konseri

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehriban Aliyeva’nın 14 öğrencisi, İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda piyano konseri verdi.

Öğrencilerin sahne deneyimini geliştirmek ve müzikseverleri seçkin klasik müzik eserleri ile buluşturmak amacıyla düzenlenen konserde, klasik müziğin önemli bestecilerinin eserlerinden oluşan repertuvar beğeniyle dinlendi. Programda yer alan eserler, öğrencilerin solo ve düet performanslarıyla dinleyiciye sunuldu.

Konserin sonunda öğrencilerini tebrik eden Doç. Dr. Mehriban Aliyeva, büyük emek vererek bu güzel konseri hazırlayıp sunan öğrencilerine teşekkür etti.

Konsere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/02we
    Önceki İçerikMetaverse ve Yapay Zeka
    Sonraki İçerikYasadışı madde kullanımı ve yol açtığı ruhsal sorunlar anlatıldı