Öğretmen Adayları Eğitimlerini Pekiştiriyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri temel müzik eğitimi çalışmalarını Kültür Merkezi Pembe Salonda düzenledikleri etkinlikte sahnelediler.

Öğretmen adayları, AİBÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Müzik Eğitimi Uzmanı Gamze Çalık Çetin’in öncülüğünde müzik eğitimi ve öğretimi dersinde hazırladıkları etkinliklerde, kendi yeteneklerini keşfetmeyi ve geliştirmeyi öğreniyorlar. Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları etkinlikler aynı zamanda, 2010 ve 2012 yıllarında yapılan değişikliklerle Milli Eğitim Programına eklenen serbest etkinlikler ile 5 yaşındaki çocukların ilkokula alınması dolayısıyla oyun ve hareket eğitimi derslerini de kapsıyor.

Önceki İçerik200 Kişilik Koro, AİBÜ’de Sevilen Türküleri Seslendirdi
    Sonraki İçerikAİBÜ Yeni Dönemde 6 Bin Yeni Öğrenci Kabul Edecek