Açık Kapı Görüşmelerine Artık Öğrencilerimiz de Katılıyor

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Haziran ayında başlatılan Açık Kapı Görüşmeleri, bu hafta Üniversitemiz öğrencilerinin ilk defa katılımıyla devam etti.

Açık Kapı görüşmelerinin hedefi, üniversitemiz personel ve öğrencilerinin görüş ve öneri doğrultusunda geliştirilmesi ayrıca karşılaşılan sorunların aracısız olarak en yetkili makama ulaştırılması olarak belirlendi.

Rektörlük makamında yapılan görüşmelerde Prof. Dr. Mustafa Alişarlı görüşme talebinde bulunan üniversitemiz personelleri ve öğrencilerimizle bire bir görüştü. Açık Kapı Görüşmeleri her hafta Salı günleri personeller için 15:00-17:00, öğrenciler için 17:00-18:30 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Üniversitemiz personel ve öğrencileri Açık Kapı Görüşmelerinde haricinde diğer günlerde de randevu alarak Rektör Alişarlı ile görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

Önceki İçerikKamuoyu Duyurusu
    Sonraki İçerikTÜBİTAK-1001 Proje Başvuruları Başladı