Bolu Fiziksel Engelliler Derneği’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği Başkanı Sezer Dizmen, üyeler Sadettin Topçuoğlu, Necati İşler ve Şener Özen ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, toplumun engelli bireylere bakışının geliştirilmesi, farkındalığının artırılması ve engellilerin koşullarının iyileştirilmesi amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği iş birliğinde proje ve faaliyetler yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Bu kapsamda üniversitemiz ev sahipliğinde konferans, seminer, panel, kurs vb. etkinliklerin düzenlenmesi ve engelli öğrencilerimize yönelik proje ve faaliyetlerin artırılması da hedefleniyor.

Üniversite olarak, engelli bireylerin koşullarını daha iyi duruma getirmek amacıyla yapılacak her türlü çalışmanın içinde yer almaya devam edeceklerini vurgulayan Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikBAİBÜ Öğrenci Toplulukları Aladağlar Gezisinde Buluştu
    Sonraki İçerikAçık Kapı Görüşmeleri Devam Ediyor