BAİBÜ İlahiyat Fakültesi Camii’nde Ordumuzun Zaferi İçin Dua Edildi

Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ali Ericek Camii’nde Cuma namazı öncesinde dua edildi.

BAİBÜ İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen dua programı Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Öğr. Gör. Sinan Özdemir, Fetih, Nasr ve Fatiha surelerini okudu. Tilavet ardından Dr. Öğr. Üyesi Nusret Dede, Peygamberlerin dilinden Kur’an-ı Kerim’de geçen dualara yer verdiği konuşma yaptı. Dede; “Allah’ım; Vatanımızın varlığına göz diken içteki hainler ve dıştaki düşmanlara karşı mücadele vermiş, 15 Temmuz’da hain darbe gecesi şehit olan kardeşlerimize, 40 yıldır ülkemizin birliğine ve dirliğine kasteden bölücü terör örgütüyle yapılan mücadelede canlarını feda eden şehitlerimize, Şanlı Ordumuzun Kuzey Irak’ta, Suriye’de Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve özellikle üç gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatlarında şehit olan askerlerimize, teröristlerin saldırıları sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet et, Kahraman Ordumuzu Barış Pınarı Harekatı’nda ve her mücadelesinde muzaffer eyle” şeklinde dua etti.

Dua programına; üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personel, üniversite birimlerinde görev alan yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Önceki İçerikErasmus+ Tanıtım Etkinliği Yapıldı
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Uluslararası Tarih Eğitimi Sempozyumu Gerçekleştiriliyor