Rektörümüz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarında

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin düzenlediği Farabi 9. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğini ziyaret etti.

Üniversitemiz Teknokent ile Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezinin de katıldığı etkinlikte; akademisyenler, sanayiciler, araştırmacılar ve öğrencilerin somut Ar-Ge proje fikirlerini hayata geçirebilecekleri bir ortam sağlanması ve üniversite sanayii iş birliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge ortaklıkları başlatılmasını desteklenmesi amaçlanıyor.

Etkinliğin açılışında söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı üniversite sanayii iş birliğinin önemini vurgulayıp Üniversitemizin gerçekleştirdiği üniversite sanayii iş birliklerinden bahsetti.

Ardından proje pazarı fuar açılışına katılan Rektörümüz Alişarlı, açılışının hayırlı olmasını diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kuju
    Önceki İçerikBamer Konferansları / Okumak Ya Da Okumamak: Dijital Çağda Medya Okur Yazarlığı
    Sonraki İçerikElektronik Sigaraların Sağlık Üzerindeki Etkileri Paneli