Masa Tenisi Takımımız şampiyon oldu

Üniversitemizin Masa Tenisi Takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvasında şampiyon oldu ve 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı Bolu İl Spor Dalı Temsilciliği tarafından 2023-2024 sezonu faaliyet programı kapsamında düzenlenen turnuvaya, 16 kurum ve kuruluşun takımları katıldı.

Üniversitemizi Takım Sorumlusu ve Hastane Müdürü Murat Fırat Baydar, Hemşire Pervin Terzi, Tekniker Kadir Özcan ve Mimar Sencer Dinçsoy’dan oluşan takım temsil etti.

Turnuvada B grubunu namağlup tamamlayan Üniversitemizin Masa Tenisi Takımı, çeyrek final ve yarı finalde de rakiplerini yenerek, finale çıkmayı başardı. Finalde, ERPİLİÇ takımıyla karşı karşıya gelen takımımız, rakibini 3-2’lik skorla yenerek şampiyon oldu. Masa Tenisi Takımımız, 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/oh8d
    Önceki İçerikYaşamak için mi yiyoruz; yemek için mi yaşıyoruz?
    Sonraki İçerikÜniversitemizden su verimliliği seferberliğine destek