Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı sona erdi

Çalıştay şeklinde gerçekleştirilen Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı sona erdi.

Etkinliğe Yargıtay Onursal Ceza Dairesi Başkanı Ramazan Özkepir, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Güler, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ümit Arklan, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Mehmet Aydın Şerbetçioğlu, İletişim Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz ve İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Üyeleri ile akademisyenler katıldı.

Etkinlik öncesinde RATEM’in düzenlediği Aklıma Bir Fikir Geldi Yarışmasında ödül alan eserlerin sergisi Kongre Merkezi Fuaye Alanında görücüye çıktı. Serginin gezilmesinin ardından Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı Kongre Merkezi Yeşil Salonda açılış konuşmalarıyla başladı.

3 gün süren etkinlikte iletişim fakültelerinin sorunları ve çözümleri ile iletişim fakültelerinin gelecekte yapması gerekenler hakkında fikir teatisinde bulunuldu. Katılımcılar etkinlik bitiminde memnuniyetini ifade etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/u88u
    Önceki İçerikSiber Güvenlik Topluluğu’ndan Rektörümüze ziyaret
    Sonraki İçerikTaziye mesajı ( Yaşar Erkan’ın babasının vefatı)