Engelli Bireylerin İstihdamı Paneli gerçekleştirildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Özel Eğitim Topluluğu ve BABİÜ Hukuk Topluluğunun organize ettiği Engelli Bireylerin İstihdamı Paneli Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve akademisyenler ile öğrenciler, BAİBÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Çifçi Tekinarslan moderatör olarak katıldı. Panelde Bolu İşkur İl Müdürü İsmail Yalçın, BAİBÜ Engelli Öğrenci Danışma Koordinatörü Prof. Dr. Emine Eratay ve Av. Dr. Özgür Başyiğit panelist olarak yer aldı.

BAİBÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Çifçi Tekinarslan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; Bolu İşkur İl Müdürü İsmail Yalçın engelli bireylerin istihdamı konusunda, BAİBÜ Engelli Öğrenci Danışma Koordinatörü Prof. Dr. Emine Eratay engelli bireylerin eğitimi konusunda ve Av. Dr. Özgür Başyiğit engelli bireylerin istihdamı alanındaki hukuki gelişmeler konusunda sunum yaptı.

Sunumların ardından moderatör ve panelistlere protokol tarafından plaket verildi. Etkinlik fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/jyah
    Önceki İçerikÜniversite-sanayi iş birliği çalıştayı düzenlendi
    Sonraki İçerikKamuda ve Özel Sektörde İletişim Stratejileri ve Uygulamaları Konferansı