Yusuf Kaplan ve tiyatro ekibinden Rektör Alişarlı’ya ziyaret

Üniversitemiz Öncü Kuşak Öğrenci Topluluğu’nun fikir babası, Üniversitemizde sahnelenen Gün Doğmadan tiyatro oyununun danışmanı Yusuf Kaplan, etkinliğin ardından oyun ekibi ve Medeniyet Tasavvuru Okulu öğrencileriyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Kongre Merkezi Bordo Salonda, Yusuf Kaplan’ın “Gazze’nin şifrelerini nasıl okumalı?” konferansı ve Filistinlilerin haklı davasını anlatan Gün Doğmadan tiyatro gösterisinin ardından, etkinliğe katılan il protokolü, Yusuf Kaplan ve oyun ekibi, akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler, Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektör Alişarlı, Filistinli kardeşlerimizin Gazze’de verdikleri mücadelenin yanında olduklarını vurgulayarak, bir kez daha İsrail zulmünü ve zulme sessiz kalanları kınadı. Bu tür anlamlı etkinliklerle Filistin halkının sesini duyurmaya çalışan Gün Doğmadan ekibi ve öğrencilerimizi tebrik ederek, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8gdo
    Önceki İçerikFilistinli kardeşlerimizin haklı davası BAİBÜ sahnesine taşındı
    Sonraki İçerikÜniversitemizden mezun öğretmenlerimiz anılarını paylaştı