TVF’nin voleybol turnuvasında 2 takımımız mücadele ediyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Bolu’daki  kurum ve kuruluşlar arasında voleybol turnuvası gerçekleştiriliyor. Üniversitemiz turnuvada, erkeklerde 2 takım tarafından temsil ediliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Voleybol İl Temsilcisi Faruk Sezgin koordinesinde düzenlenen turnuvaya, 28 erkek ve 13 kadın takımı katılıyor. 6 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu ile Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın kapanış ve ödül töreninin, 9 Haziran Pazar günü yapılması planlanıyor.

Üniversitemizi erkeklerde, B Grubunda BAİBÜ Akademik ve F Grubunda BAİBÜ Rektörlüğü temsil ediyor. 16 Mayıs Perşembe günü Bolu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile karşılaşan BAİBÜ Rektörlüğü, rakibini 2-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmalar devam ediyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/9mj0
    Önceki İçerikÜniversitemizde Gençlik Konseri düzenlendi
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, paydaşı olduğumuz Uluslararası Helal Kongresi’ne katıldı